Trigema běžela pro Paraple a darovala mu na provoz dalších 50 tisíc korun

Středa, Červen 13, 2018

Do již 19. ročníku charitativního Běhu pro Paraple se opět zapojila developerská společnost Trigema, jejíž zhruba dvacet zaměstnanců a rodinných příslušníků se zúčastnilo jednoho z běhů. Během odpoledne, které proběhlo v neděli 10. června na pražské Ladronce, navíc Trigema věnovala Parapleti šek na 50 tisíc korun.

Součástí Běhu pro Paraple byl závod na 5,1 km a na 100 metrů. Právě toho se zúčastnili zaměstnanci a rodinní příslušníci Trigemy. Jeden z nich, šéf IT oddělení Trigemy Michal Tota, také na hlavním podiu věnoval Zdeňku Svěrákovi, spoluzakladateli Centra Paraple, šek na 50 000 korun. Výtěžek putuje na poskytování služeb sociální rehabilitace a odborného sociálního poradenství lidem s poškozením míchy.

Trigema se Běhů pro Paraple účastní již několik let po sobě. „Parapleti pomáháme dlouhodobě. A pořád nás to baví! Těšíme se, že se na Běhu pro Paraple uvidíme třeba zase příští rok,“ řekl k tomu Michal Tota.

Trigema podporuje Centrum Paraple přes 15 let a věnovala mu již dohromady částku blížící se sumě 15 milionů korun. Vedle finanční pomoci pomáhá Trigema rovněž v oblasti stavební – v minulosti zajistila jednak rekonstrukci a dále pak také přístavbu budovy Centra Paraple v Praze Malešicích. Marcel Soural je zároveň dlouholetým členem Správní rady Centra Paraple.

Soubory ke stažení: