Homepage Média

Magazín 3GEMA: 2017/3

05. 12. 2017

V zimním vydání magazínu 3GEMA se dočtete nejen o tom, proč jsou pro nové bydlení zajímavé pražské Holešovice, které byly mimochodem v jedné z anket vyhodnoceny také jako 15. nejlepší evropská čtvrť.


Mezi další místa, jež stojí určitě za zaznamenání, patří například středočeský Monínec. Ten byl i tentokrát prvním střediskem v Česku, kde si mohli zájemci zalyžovat. A to včetně horní části velké sjezdovky, která se spustila ve druhé polovině listopadu. Ve stejném období se veřejnosti rovněž otevřela výstava již 23. ročníku soutěže o nejlepší fotografii a video Czech Press Photo. Každý, kdo má zájem podívat se sem podívat, má přitom čas ještě do konce ledna.

Významným podporovatelem projektu Czech Press Photo, stejně jako nové galerie Czech Photo Centre, je společnost Trigema. Osobností, která za touto firmou především stojí, je Marcel Soural. Rozhovor s ním přinášíme na prvních stránkách magazínu.

Trigema, zejména pak právě Soural, dlouhodobě pomáhá také Centru Paraple – sociálně rehabilitačnímu středisku, pro nějž tančí takové hvězdy showbyznysu, jako jsou Jan Onder, Dana Morávková, ale i třeba Lukáš Pavlásek.

Tipy na události a akce, jež stojí vesměs teprve před námi, najdete na konci magazínu, který držíte právě v rukou. Věříme, že se pro Vás 3GEMA opět stane vhodnou inspirací pro to, kam vyrazit za zábavou, poučením či odpočinkem.

A pokud se přitom budete chtít dozvědět, jaké bydlení je v současnosti „trendy“, můžete nás kontaktovat také prostřednictvím www stránek Trigemy nebo přímo v jednom z našich prodejních center.
 

Contact form

By submitting the form, I accept the conditions of processing of personal data by Trigema - their processing will take place in order to send a response to the complaint and possible creation of a business offer.