Homepage Média

Magazín 3GEMA: 2017/2

16. 05. 2017

Jsme rádi, že první číslo magazínu 3GEMA mělo tak silnou pozitivní odezvu. Ukázalo se, že záběr témat, které jsou s činností koncernu Trigema spojeny, je dostatečně atraktivní a že si něm najde spoustu zajímavého jak ten, kdo hledá nové trendy a možnosti v bydlení, tak ten, kdo má rád cestování, sport či umění. To vše nás – možná tak trochu neskromně – utvrdilo v názoru nezůstat pouze u pilotního vydání.


Letní číslo magazínu čtenářům přiblíží, jak vnímá roli veřejného prostoru jeden z celosvětově nejznámějších Čechů, kterým je umělec David Černý. Jeho práce jsou nedílnou součástí náměstí a dalších prostor jak u nás, tak i v zahraničí. Umění zůstáváme věrni i díky informacím o nové soutěži Czech Nature Photo, vybraným snímkům z uplynulého ročníku Czech Press Photo či letošnímu ročníku soutěže, který se již kvapem blíží.

Velká pozornost je věnována především novinkám z oblasti bydlení. Prostřednictvím konceptu Chytrého vás například seznámíme s tím, jak se dá díky 3D vizualizacím vybírat nový byt nebo že do naší aktuální nabídky patří rovněž bytový dům JRM@Lužiny či prémiový CSV@Řepy. Nechybí ani čísla o bytovém trhu, které pocházejí z pravidelných analýz Trigemy. Zjistíte tak třeba, zda je výhodnější koupit si nový byt, nebo spíše byt na pronájem.

Díky reportáži z Predator Race, na který dorazilo přes 2 tisíce účastníků závodu a obdobný počet dalších návštěvníků a fanoušků, se budeme moci podívat, že Areál Monínec „žije“ celoročně a ne pouze během zimního období.

A pokud hledáte inspiraci pro to, kam vyrazit na výstavu či za sportem, podívejte se určitě na rubriku Události a akce. Třeba zde objevíte něco, o čem jste doposud ani nevěděli.
 

Contact form

By submitting the form, I accept the conditions of processing of personal data by Trigema - their processing will take place in order to send a response to the complaint and possible creation of a business offer.