Úvod Kariéra Představujeme se Představujeme: Restaurace Trifot

Představujeme naše týmy

 

Gastro tým - Restaurace Trifot

Poté, co Trigema vstoupila v roce 2007 do oblasti kongresové turistiky a cestovního ruchu, postavila hotel a kongresové centrum Academic v Roztokách a rovněž zrekonstruovala a zmodernizovala sportovní areál na Monínci, jehož součástí je hned několik gastro provozoven. V současnosti navíc provozujeme Restauraci Trifot a vinárnu, jež je součástí Vědecko-technologické informační centra Cyberdog. Obě tato gastro zařízení leží v Praze 5 v blízkosti stanice metra Nové Butovice. Zároveň s tím připravujeme provoz areálu Vinařství Veselí nad Moravou, kde budeme mimo jiné nabízet vína, jež pochází z naší vlastní produkce. Každodenně se snaží poskytnout prvotřídní servis. Seznamte se s těmi, kteří pravidelně připravují vše, co v Restauraci Trifot můžete ochutnat a zároveň i s těmi, kteří se starají o obsluhu.


 

kariera/HR_predstavujeme_trifot_LT.jpg

Baví mě sledovat nové trendy v gastronomii

Lukáš Turek, šéfkuchař

 

Do Trifota Lukáše dostala spíše náhoda. Předtím pracoval v Hotelu Academic. Pak přišla nabídka a zanedlouho stál v prázdné kuchyni v Butovicích. Na práci, kterou dělá, jej baví sledovat nové trendy v gastronomii a uvádět je do praxe. Jedním z nich je například nový obor food stylista. Přestože je v Trifotovi kuchařem, na otázku, které jídlo mu zde chutná nejvíce, odpovědět nedokáže. Vzhledem k časovému presu se zde v klidu ani nenají. „Obecně kuchaři jedí ve stoje, z misky na polévku a lžící,“ říká. Pokud má Lukáš volno, snaží se sportovat a věnovat svým dvěma dětem.

Chutná mi vše, co připravujeme

Ondřej Potužák, kuchař

 

Láska k vaření, které je zároveň jeho koníčkem, dostala Ondřeje až do Restaurace Trifot. Možná i proto mu tady chutná vše, co připravují.

kariera/HR_predstavujeme_trifot_OP.jpg

kariera/HR_predstavujeme_trifot_RD.jpg

Vaření pro lidi mi vyhovuje

Radomír Dočekal, kuchař

 

Do Trifota se Radomír dostal díky šéfkuchaři Lukáši Turkovi. Vaření pro lidi, jak tvrdí, mu vyhovuje. To je rovněž důvod, proč zůstává restauraci věrný. Ve volném čase pak zejména sportuje.

Mám ráda nová jídla

Valentyna Fedyna, kuchař

 

Ráda ochutnává nová jídla, což byl i jeden z důvodů, proč Valentyna reagovala na internetu na inzerát s nabídkou zaměstnání v Restauraci Trifot. A jaké jídlo jí zde chutná nejvíce? Salát z červené řepy.

kariera/HR_predstavujeme_trifot_VF.jpg

kariera/HR_predstavujeme_trifot_VB.jpg

Jednou jsem se tu zastavila a už jsem zůstala

Vratislava Berkiová, servírka

 

Náhoda dostala Vratislavu až do Restaurace Trifot. Šla jednou okolo, zastavila se a už tu také zůstala. Pokud jde o jídlo, vybíravá prý moc není. Chutná jí tady vše. Po práci se věnuje zejména rodině.

Nejzajímavější je práce s lidmi

Denisa Adamová, servírka

 

Prostřednictvím praxe, kterou Denisa strávila v Areálu Monínec a následně i v Hotelu Academic, pokračuje ve své činnosti také v Restauraci Trifot. I zde je vidět, že práce s lidmi jí vyhovuje. Nejvíce si v restauraci pochutná na Thajském žlutém kari. Volné času příliš nemá. Pokud se nějaký objeví, tráví jej nejčastěji s rodinou a přáteli.

kariera/HR_predstavujeme_trifot_DA.jpg


 

Kontaktní formulář

Odesláním formuláře přijímám podmínky zpracování osobních údajů společností Trigema - jejich zpracování proběhne za účelem zaslání odpovědi na zadaný podnět a případné vytvoření obchodní nabídky.