Your message was send.

2011 | Reconstruction and extension of kindergarten Havířovská 476

The building of the nursery is part of the complex of the former nursery, its reconstruction and extension enabled the capacity of this facility to be expanded. The interiors are completely adapted to children in terms of both the construction part and appearance. Children's motifs on the floor freely pass onto the walls, the color solution completes the rich coatings of frames and doors. Tiles on social facilities are also tuned into cheerful tones.
Contact form

By submitting the form, I accept the conditions of processing of personal data by Trigema - their processing will take place in order to send a response to the complaint and possible creation of a business offer.

 
Your data is protected.

The personal information provided will be used to contact the customer and create a business offer.
Details about the processing of personal data as well as the rights of the client can be found here.