Homepage Média

Magazín 3GEMA: 2022/5

27. 05. 2022

Nové číslo magazínu 3Gema vychází v době, kdy Trigema slaví 28. narozeniny. Zároveň je to doba, která si, v kontextu nedávných událostí, žádá mnohem více solidarity, sounáležitosti, pomoci a pokory. Pomoc potřebným byla vždy součástí DNA Trigemy a v posledních měsících jsme se rozhodli naši snahu ještě zesílit. Oslavu našich 28. narozenin jsme proto uspořádali tak trochu „naopak“ a dárkem, který jsme si nadělili, byla možnost pomoci neziskové organizaci Epida, která pečuje o důstojné stáří seniorů a o které píšeme i v našem magazínu 3Gema.


Celé číslo jsme ostatně věnovali pomoci, udržitelnosti a zodpovědnosti k lidem i naší planetě. Přečíst si tak můžete například rozhovor se Zdeňkem Svěrákem o české povaze, esej o tom, proč je nutné pečovat o planetu Zemi, představíme vám to nejdůležitější, co se odehrálo na českém rezidenčním trhu, prozradíme, kterým filantropickým aktivitám se dlouhodobě věnujeme, představíme vám vítězné snímky cestovatelské soutěže Zikmunda a Hanzelky a vezmeme vás na prohlídku malého českého Manhattanu.

Hezké čtení!

Contact form

By submitting the form, I accept the conditions of processing of personal data by Trigema - their processing will take place in order to send a response to the complaint and possible creation of a business offer.