Homepage Média

Magazín 3GEMA: 2022/12

09. 12. 2022

Odvaha je odhodlání udělat krok do neznáma.

Téma aktuálního magazínu je věnováno odvaze a síle vytrvat navzdory osudu. Nebo se dočtěte o stavbách, které zásadně ovlivnily dějiny české architektury.


Nové číslo magazínu 3Gema vychází na konci roku 2022, roku, o kterém lze bez přehánění tvrdit, že se v moderní historii Evropy stal rokem přelomovým. Válečný konflikt na Ukrajině totiž nečekaně a podstatně zasáhl do dění na celém „Starém kontinentu“ a otevřel mnoho zapomenutých ran. Víc než kdy jindy tak bylo a ještě bude nutné neztratit odvahu a nekapitulovat nejen před zlem, ale ani před těžkostmi, se kterými se momentálně potýkáme a které nás ještě čekají.

Téma našeho aktuálního magazínu jsme věnovali právě odvaze a síle vytrvat navzdory osudu. Přečíst si tak například můžete příběh staveb, které zásadně ovlivnily dějiny české architektury, představíme vám, co se událo za poslední dobu na českém rezidenčním trhu, ukážeme vám detaily našich výjimečných projektů a prozradíme, co pro nás znamená opravdový domov. Přečíst si můžete i emotivní rozhovor s přední českou novinářkou, která pravidelně dokumentuje dění v zemích zasažených válkou, vezmeme vás do zákulisí našeho vinařství a pozveme vás na zajímavé kulturní akce v příštím roce.

Hezké čtení!

Contact form

By submitting the form, I accept the conditions of processing of personal data by Trigema - their processing will take place in order to send a response to the complaint and possible creation of a business offer.