Úvod Média

Magazín 3GEMA: 2019/2

20. 11. 2019

Již v minulém vydání tohoto časopisu jsme se rozepisovali o tom, že Trigemě je letos 25 let. Dětské nemoci a celou školní docházku, včetně absolvování univerzity, už máme za sebou. Díky opakujícím se úspěchům se proto také před námi otevírají nové vize a cíle, které je vzrušující naplňovat. Jednou z těchto výzev je přinášet do veřejného prostoru projekty, které se od těch stávajících odlišují. Architekturou, designem nebo i kvalitou provedení a stavebních postupů.


Ve spolupráci s architekty, projektanty a dalšími odborníky proto také připravujeme hned několik objektů, které se stanou přínosem do lokalit, kde vyrostou. Například v atraktivní oblasti pražské Invalidovny, kde je v současnosti budova národní kulturní památky původního areálu Invalidovny a park Kaizlovy sady. Přímo naproti nim vznikne projekt Nové Invalidovny, jež v sobě propojí osobitou invenci umělce Davida Černého a architektů Davida Wittasska a Jiřího Řezáka.

Ještě vyšší ambice má pak projekt multifunkční výškové budovy TOP TOWER. A to doslova. Stane se totiž nejvyšší budovou u nás. Návrhu projektu si již všimli nejen v Česku, ale i v zahraničí. Vedle toho se snažíme samozřejmě rozvíjet i další aktivity.

Monínec se proto také opět stává jedním z prvních areálů, kde si můžete zalyžovat. V tomto roce však čtvrtstoletí od vzniku neslaví pouze Trigema. Tím dalším je i Centrum Paraple, které dlouhodobě podporujeme jak finančně, tak prostřednictvím stavební pomoci a poradenství. Listopad je zároveň měsícem, kdy se vyhlašují výsledky a otevírá výstava těch nejlepších prací Czech Press Photo. Letos již po pětadvacáté. Gratulujeme!

Kontaktní formulář

Odesláním formuláře přijímám podmínky zpracování osobních údajů společností Trigema - jejich zpracování proběhne za účelem zaslání odpovědi na zadaný podnět a případné vytvoření obchodní nabídky.